30. oktober 2009

Hyttedrøm i høstmørket!


Hver høst så dukker drømmen opp om en egen hytte på fjellet . Ingenting er vakrere enn fjellet om høsten! I jobben som boligstylist er jeg så heldig å ha vært på mange flotte hytter i den norske fjellheimen. Både store og prangende og de litt mindre som vi vanlige har en mulighet til å anskaffe oss:)
For en tid tilbake var vi på en laftet tømmerhytte på Hafjell. Trdisjonelt bygget med en moderne vri. Vi bestemte oss for å innrede den a-la "amerikansk lodge". Hovedsoverommet ble spesielt flott. Stort med søyler og en flott utsikt over Øyer og Lågen. Og med en dobbel terrassedør med direkte utgang til en nedsunket jacuzzi. Hmmmm, deilig! Det er lov og drømme:)

Denne uke har jeg og Torunn vært ute på to oppdrag (på samme dag). En liten leilighet på Gjøvik og en stor flott leilighet i Elverum. Her skal vi komme tilbake med mer informasjon og bilder når vi får de. Det blir ofte lange dager og mange tunge løft, men når resultatet blir bra og kunden (og vi) blir fornøyd så er det verdt strevet:)


Ha en riktig god og drømmende helg!

Trine Lise

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar