21. juni 2015

"Drømmejobb"

Innerst inne, bak et gammelt steingjerde, i enden av veien,  etter å ha passert alle de nye flotte villaene på Skogenfeltet finner du Sæterhagen nr 40. En liten sjarmerende husmannsplass fra 1865. Atmosfæren er helt unik og når man står på tunet er som å gå mange år tilbake i tid. 
Hagen er rufstet og ivergrodd, det silder i en bekk langs enden av tomten, en gammel huske henger i tuntreet, og et drivhus skimtes i enden av hagen. Det er bare så idyllisk : ) 

Døren til hovedhuset er litt trå å få opp, og forventningene er ganske store da låsen endelig gir etter. Alt stemmer - heldigvis. Selv om det er lenge siden noe har vært her, og huset er tomt for møbler så er det ingen tvil om at eieren har tatt godt vare på den unike husmannsplassen sjel. Vår jobb er å få orden på eiendommen både ute og inne. Kjenner meg så priviligert, for Zans gir oss så mange fantastiske "drømmejobber" og denne var virkelig en av dem. Skulle gjerne vært med å bestemt hvem som skulle overta her.... for da vil jeg gjerne bli invitert på kaffe : ) Kansje noe for deg?



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar