15. september 2010

Førsteinntrykket er alltid avgjørende!



Styling av bolig for salg dreier seg om å gi potensielle kjøpere et inntrykk av hvordan huset eller leiligheten kan fremstå i beste fall. Dine private gjenstander er med og påvirker inntrykket av boligen; du blir avhengig av at de potensielle kjøperne har samme smak som deg selv.

Ved å benytte boligstyling er du sikret en nøytral, delikat og allment likt stil på boligen din ― det gjør at boligen vil appellere til et større utvalg kjøpere enn om du benytter helt ditt eget interiør. Flere interessenter maksimerer prisen, så enkelt er det.

Noen tips:

Vask godt alle rom så du for en ren lukt. Tenn alle lys også levende lys da dette skaper en god stemmning. Rydd vekk så mye som mulig på gulv og på skap.

Trenger du hjelp ta kontakt oss så kan vi hjelpe deg. Sjekk også vår hjemmeside: www.zans.no


9. september 2010

Moderne leilighet i Holseth gata Hamar

Bildene under er lånt av finn.no finnkode:24282271











Denne uka har vi stylet en fin leilighet i Holsetgata i Hamar.
Oppdraget fikk vi etter at kunden hadde fått anbefalinger fra megler samt en annen kunde vi har vært hos før, og det er jo veldig hyggelig. Vi skal også tømme huset i Ottestad og i Elverum som vi stylet for kort tid siden da begge er solgt.

3. september 2010

Hytte på Kvitfjell









Her er bilder fra en hytte vi stylet på Kvitfjell. Den ligger i umiddelbar nærhet til 120 km med langrennsløyper som knyttes sammen med et fantastisk løypenett som strekker seg innover mot Skeikampen og Gålå. Direket adkomst via tilfartsløype ned til mellomstasjonen i alpinanlegget med 25 km velpreparerte bakker med ulik vanskelighetsgrad, eget skjermet barneområde samt terrengpark med hopp og rails og skicrossløype
Bilder er fra Finn

Høstens kuleste interiørtrender


Delikat og feminint med en rå vri. Skap kontraster, det ynding i kombiansjon med det røffe industrielle er en kul miks. Denim, gjerne slitt og velbrukt er høstens "må-ha". Innred lekkert på lavbudsjett - nå skal det være cheap chic. En trend vi liker godt da vi har hatt en hektisk oppstart etter ferien. 12 boliger er nå stylet (både leiligheter, hytter og hus) og da er gjenbruk og kreativitet et "must" for et personlig og vellykket resultat. La deg inspirere...

Bilder lånt fra klikk.no